Gott nytt år!

Börjar med en bild från förra nyårsafton som vi firade i Luleå
92648-94

Idag ska jag fara och handla så att jag kan göra förrätten till nyårsafton imorgon. Sedan ska jag plugga, vilket jag inte alls är sugen på men måste ha läst boken och skrivit lite till den 12 januari. *puh*

För att göra er lite sugna har jag tänkt skriva ut menyn som vi får på nyår:
Förrätt: Räk och avokadotårta
 
(hoppas min blir lika fin) Foto kommer efter nyår.

Huvudrätt: Ugnstekt tjäder med hasselbackspotatis och sås.

Efterrätt: Vit chockladpannacotta med jordgubbar.

Så här hoppas jag den kommer att se ut men vi ska ha jordgubbar istället.

Nyårslöfte då, en kompis frågade på sin blogg vad man har för nyårslöfte. Jag kör med standad löftet : Bli sundare. Ska verkligen ta mig i kragen det kommande året. Det har blivit alldeles för mycket gott sista tiden. Men bara det blir vardag igen så drar träningen igång. Det blir härligt. Kände faktiskt för första gången på länge att jag längtade efter att röra på mig. Saknade Aerobicen, så det blev en timmes promenad med stavarna och Mp3spelaren istället.

Vad har ni för nyårslöften?

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Vi ses nästa år

Nu är julen slut

Julen kom och gick! Det var en lugn och skön jul måste jag säga. Har bara tagit det lungt och njutit av trevligt sällskap och god mat.
Jag måste varit snäll för jag fick en massa paket.
* scrapbooking album 2 st
*garn, band och knappar till scrapbooking
* ett par varma ull tofflor
*pengar
* klippning och färgning av håret
och lite annat smått och gott

Igår kom vi hem igen. Det är alltid skönt att komma hem igen. Dagen har gått åt till att städa i källaren det blev så fint nu med en hylla i matkällaren. Snart är det dax för middag. Det blir Palt idag och sedan ska jag baka bröd.

Nu är ju julen slut och julklapparna är öppnade av alla. Mina scrappade julklappar uppskattades av mottagarna. Det kändes kul. Här kommer bilder på almanackan som jag gjort i julklapp till Farmor och Farfar.

                                       

Till nyår bär det av söderut ca 15 mil. Där ska vi spendera nyårsafton med goda vänner, bada balja och bastu och äta god mat. 

GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÅR alla mina bloggläsare!  

Jullov

Nu har jag jullov! Det är riktigt härligt. Firade lovet med en fika på ett mysigt cafe i eftermiddag med en kompis. Resten av eftermiddagen har gått åt till att handla och njuta i soffan av nya scraptidningen. Imorgon ska jag ta en lååång sovmorgon. Ska inte gå först upp ur sängen imorgon som jag gjort alla andra vardagar under hösten. Jag ska ligga kvar bara för att ligga kvar och njuta av att jag inte behöver gå upp.  
Morgondagen kommer att ägnas åt tomteverkstad och tvätt o städning. Medan tomteverkstaden är öppen blir det Martin Stenmarck och Markus Fagervall i stereon...mmmm njuter!

Fick förresten några julkort idag 2 på små söta krabater! :)

Nu är det middags dags
Ha en härlig Jul!

92648-77

En vecka närmare Jul

Helgen som gick började härligt. På fredag var jag på SPA med några andra tjejer och efter det var vi på julfest. Gjorde manikyr, fixade håret och blev sminkad på Spaet. Det var riktigt härligt. Naglarna blev jätte fina och när de sminkade mej trollade de bort mina röda kinder som jag alltid har. Köpte krämen så jag själv kan trolla också.
Här nedan ser ni resultatet:

       

På lördagen umgicks vi med våra vänner som sovit över och på kvällen hade jag tid med lite tomteverkstad. Det blev även tomteverkstad hela söndagen.

Nu är det bara 2 dagar tills jag får jullov i 3 härliga veckor. Ska bli så skönt känner mig slut. Det har varit en hektisk höst känns det som. Mycket kurser och allt möjligt annat. Men jag har i alla fall varit riktigt duktig hela hösten och tränat 2 gånger i veckan varje vecka. Tror att det har bidragit till att jag har hållit mig frisk. Efter nyår är det nya tag och då blir det andra bullar av :)

Nu är Julkorten skickade till folk så ni kan få se årets jukortsskörd här nu (missade att fota några kort). Håll till godo:
 
                 

       

Nu ska jag hoppa i morgonrocken och kolla cityakuten!

GOD JUL om det inte blir nån blogg innan jul!

En hektiskt helg

Det känns som att denna helgen har gått jätte fort. Massor att göra hela tiden.
I fredags efter jobbet tog jag bussen (i snöstormen) till Lule för att hämta bilen. I lule träffade jag en god vän och gjorde stan med henne. Var hemma igen ca 21. Sedan var jag dödstrött och somnade nästan direkt jag började kolla på en film.
På lördagen var det julklappsjakt i Lule sedan var jag bjuden på middag och film. På natten var jag taxi vilket inte var så trevligt eftersom det var glashalt och dimmigt så det gick sakta hem. Idag söndag har jag städat och jobbat lite. I kväll har jag haft besök av en scrapkompis så vi har suttit och scrappat i några timmar. Har gjort lite julkort.

Veckan som kommer är också hektisk med julfester och annat. Men bara 1,5 veckor kvar till lovet nu! Jippi!
Mina projekt under jullovet blir att vila, ta det lungt, slappa, städa källaren och scrappa.

Har förresten gjort klart en julklapp nu som jag RIKTIGT nöjd med tror att mottagaren kommer att bli glad för den. Ska försöka ha lite mer tomteverkstad på kvällarna i veckan och till helgen. Det är ju inte länge kvar nu tills tomten kommer.

Datorn var hos doktorn i veckan och min mail gick att rädda men bokmärkena är fortfarande borta. Har börjat lägga till lite igen. Ska göra nån backup så jag har de kvar i fall datan får krupp nån mer gång.

Ha en mysig andra advent och en härlig vecka!

Allt är borta!!!!!

Jag gråter floder! Idag när jag satt vid datan fick den ett ryck och stängde av sig och startade om sig. När den kom igång igen vara alla mina bokmärken försvunna!!! ALLA mina SCRAP-bokmärken...usch jag blir så ledsen!

Alla mail som jag haft i min inbox var också borta, alla adresser till kompisar mm...usch vad ledsen jag blir!

Har du nån bra scrapsida som du vill tipsa mig om så skicka en länk till mig eller om du vill att jag ska ha din mailadress så MSN:a mig
shipp25("at")hotmail.com

Värsta I-landsproblemet men ändå inge kul:(


Första advent och lussebak

Vilken härlig helg det har varit. Lugnt och skönt. Vi har bara varit hemma och tagit det lungt. Jag har haft tomteverkstad i scrapphörnan och gjort både julklappar och julkort.
Idag har vi firat första advent med att tända ljusstaken både till frukost och middag. Jag hade också den tänd när jag bakade lusse bullar.

92648-63

Så här fina blev bullarna när de kom ut ur ugnen. Min kära sambo var och modifierade några bullar. Han tyckte det skulle sockras på dem men jag hejdade honom så att han inte skulle sockra alla.

92648-62

Jag har en förkylning på gång känns det som. Har ätit vitlök och druckit C-vitamin så jag hoppas den inte bryter ut. Har faktiskt klara mig utan att vara sjuk hela hösten. Helt otroligt. Jag som bara behövde se på någon som var förkyld innan så var jag det också. Hoppas att jag fortsätter vara frisk.

Ha en härlig vecka

1:a december!

Äntligen är det december! Konstigt väder dock. Idag har är det + 2 grader och duggregn. Inte en gnutta snö kvar och vi som hade så mycket förut. Bara att hoppas på att det blir en vit jul i alla fall.
Idag kom mina paket till adventskalendern. Alla paket innehåller scrapsaker men jag vet inte vad. Är med i en swapp på scrappiz. I första luckan fick jag en massa öljetter.

92648-61

Hörde på radion idag om en by någonstans i norrland där kyrkan hade dragit i gång en adventskalender. Den gick ut på att 24 hus i byn skulle pynta ett fönster var. Sedan hänga för ett skynke och inte öppna förrän deras datum kom. Sedan var det lucköppning kl 18 varje kväll vid det huset vars tur det var. Lite häftigt tyckte jag.

Nu är det dags att göra mat. Sedan måste vi hejja på Markus i Idol.