Semester Måndag

Dagen har mest bestått av vardagssysslor som t.ex. tvättning:
92648-9

Mina bromsar på bilen e det nått knas med så den är i delar nu på gården. Men jag har en expert så det blir säkert bra till slut.

92648-4

Jag har äntligen läst ut Änglar och Demoner nu.
bok
Tyckte inte alls att den var så himla bra. Tog mej mest igenom den för att jag hade börjat. Da Vinci koden var mycket bättre. Nu kan jag börja på Nobelstestamente som jag har velat länge.

Imorgon ska jag iväg på Scrapträff så väskan är packad nu. Det ska bli så himla kul! Vi skulle bli runt 15 pers.
92648-8

Igår satte vi äntligen in toaskåpet. Det blev så fint och så fick jag ordning i garderoben i sovrummet också som sett ut som ett kaos innan med handdukar och lakan intryckta. Nu e det sån ordning!:)
92648-7

Till sist en bild på min plantering på framsidan som blommar så fint. Men liljorna börjar vara överblommade nu. Igår kväll var det lite mörkare än det hade varit så vi fick tända lamporna. Det märks att hösten e på väg då. Men än är det 4 veckors semester kvar! Härligt!

92648-5

Kommentarer
Postat av: Carina

Hej min vän.
Du är alldelens för duktig hela tiden... Blir så avis på din energi. Inte nog med att du arbetar mer än heltid, pluggar, sköter hem och gör om, dataproffs, läser, påtar på i trädgården och är superduktig på scrapbooking... WOW vad imponerad man blir!!! Jag har också intresserat mig för scrapbooking, har köpt en bok om det men det har inte blivit mera än... Har ni någon studiecirkel eller? Ta och ha lite semester nu, du duktiga männsika... Ta hand om er. Hälsa Micke!! Ska hälsa på er en vacker dag...
PUSS & KRAM din tvilling
(Niklas hälsar)

2006-07-18 @ 20:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback