Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter semestern i söder. Det var inget toppen väder där nere men det var soligt några dagar i alla fall.
Jag hann med en tur till syrran. Vi hade en riktigt tjejig dag och strosade på stan i flera timmar. Jag träffade även, förutom Papps och U, morfar och min "plast" brorsa. Ritkigt trevligt.

Jag var ju på jakt efter en ny bil så vi tog tåget ner, sedan kollade vi på några bilar där nere. Till slut bestämde jag mig för en Passat -00. Den är svart -metallic, coolt tycker jag, men alla som hör att jag köpt en svart bil skakar bara på huvudet och säger ojojoj vad du ska tvätta den, den kommer alltid att vara skitig. Nåja jag kanske får tvätta den lite oftare nu. Det bästa med den är att den har farthållare, så nu kan inte poppo stoppa mig för att jag glömt av mig och trampat lite väl hårt på gasen :) Inga fler dyra böter hoppas jag *fniss*
Bild på vrålåket kommer, bara det blir sol så ska jag ut och fota!
Idag ska jag packa upp och tvätta. Gräset måste också klippas så det får bli en runda med gräsklipparen också.

Imorgon bär det av söderut en sväng igen, men inte så långt denna gången, bara 15 mil. Vi ska på begravning, sen ska jag träffa Linnea på lördag. Blir trevligt att träffa henne igen. Det börjar vara ett tag sen!

Bäst att sätta fart så kanske jag hinner scrappa lite i eftermiddag. Kliar i scrapfingrarna.
Ha det bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback