Nya alster!

I helgen har pysslarna haft scrapträff i Luleå. Jag var dit både lördag och söndag. I lördags fick jag mycket gjort men idag har jag mest kännt mig stressad att jag snart måste städa och åka.
Jag har gjort ett kort, några stora LO's och några sidor i ett minialbum som jag jobbat med ett tag nu.

image533
Jag hade köpt lite nya akrylfärger på träffen i Umeå och ville testa dem här. Blev riktigt nöjd med resultatet. Knapparna till vänster fick jag i ett dekorationspaket från Skaparlusten.

image534
På den här Lo'n använde jag för första gången en stor overlay.

image535
Jag gjorde också en dubbel LO. Jag använde en hel del QK på denna Lo'n. En tjej på träffen hade köpt de nya svenska diesen och var snäll och lånade ut dem till mig *tack*

De sidor jag gjort i minialbumet får ni se när hela albumet är klart.


Ett julkort

Detta julkortet gjorde jag under scrapkursen igår. Mina deltagare är så duktiga så jag hinner också scrappa lite:-)

image532

Nu blir det till att packa scrapväskan inför helgen scrapträff med
klubben.

Lov

Halva terminen har redan gått och jag har lov torsdag och fredag denna veckan (det är höstlov), härligt.
Idag ska jag bara vara hemma. Tog sovmorgon, härligt att få ligga kvar för en gångs skull då mannen gick upp och for i väg till jobbet.
Idag har ringt och bokat tid till tandläkaren. Det blev till att gå till en privat tandläkare. Hos folktandvården var det 4!!! års vänte tid fortfarande. Helt sjukt alltså. Fick tid hos privattandläkaren den 8 november.
Igår var det 5:e gången på scrapkursen. Tjejerna som går den är så himla duktiga. Några av dem ska komma på scrapträffen som vi har i Luleå med klubben i helgen. Det blir trevligt. Idag har jag förberett inför nästa gång på scrapkursen. Då ska vi göra ett egentillverkat minialbum.
Igår när jag körde hem från jobbet sprang det en älg över vägen. Jag hade en bil framför mig, trodde först inte att han skulle bromsa. Han bromsade så sent nästan när han var framme vid älgen. Huja dom är så läskigt stora älgarna. Var helt skakis resten av vägen hem sedan. Detta var tredje gången det hänt mig att en älg sprungit över vägen framför mig. Men alla gånger har jag haft en bil framför mig. Börjar undra om jag har en skyddsängel som ser ner på mig och ser till så att det inte händer nått. För det är typ omöjligt att se älgarna när det är mörkt.

Nu ska jag lägga mig på soffan och plugga lite. Har massor att läsa till kursen jag går om kvalitet i skolan.
Sedan ska jag koka palt och kanske åka och handla lite, om det nu inte blir imorgon. Måste handla lite för jag ska baka till träffen i helgen.

image531

Facebook

Jag har fallit för facebook trenden . Det är så roligt att hitta en massa gamla kompisar där. Testa du också!


Helgen..

...är redan slut. Det går så grymt fort numera! Hinner knappt med så är helgen slut.
I fredags skulle jag åkt till Lule på middag men det blev inställt. Istället blev det mysmiddag med min älskade. Vi käkade rotsaksgratäng och helstekt fläskfilé, sås och sallad. Till det drack vi lite vin.
Vi kollade på Idol och sedan en film. Som vanligt somnade jag mitt i filmen.
I lördags morse tog vi sovmorgon och gick och drog oss ända fram till 11- tiden. När frukosten var avklarad gick mannen ut och bytte till vinterdäck och mekade med bilen i ösregnet. Jag städade , tvättade och  skurade här inne. När jag var klar med det läste jag en bok jag måste läsa tills på onsdag, eller inte hela men 77 sidor.
image526

På kvällen blev det film. I morse gick vi upp tidigt, mannen skulle iväg och dyka och jag skulle iväg till Korpilombolo. Det gick bra att göra reklam för scrapbooking. Några ungdommar var jätte intresserade och de fick prova på att göra lite kort. De tyckte det var himla roligt. Deras mammor var också intresserade så det kanske blir att Studieförbundet startar en cirkel i Korpis också. Bilresan gick fin fint den med. Jag slapp köra *skönt*. Vi var tre tjejer i bilen och surrade på en massa hela vägen.
Vi passerade polcirkeln och såg en massa renar. Himla exotiskt!

Några nya alster har jag faktiskt att visa:
En LO som jag påbörjade på träffen i Umeå och som jag har gjort klart i veckan. Fotot är lite dåligt för jag hade hunnit sätta LO'n i albumet:
image527

Sedan en dubbel LO som jag gjorde för några helger sedan då Erika och Ubbe var på besök:
image528

Ett foto på mig och Erika för några helger sedan då de var här och käkade kräftor. Vi spelade galenpanna under kvällen. Det var trevligt:
image529

Idag när jag var i Korpilombolo hann jag göra ett julkort:
image530

I veckan som kommer jobbar jag måndag-onsdag sedan är jag ledig torsdag och fredag. Ska bli såå skönt med några extra dagar helg!



Min favoritlåt...

...just nu är Ingenting - kent


Stress...stress...

Fick just ett mail att jag till på onsdag ska ha hunnit läsa 77 sidor. (gaaah) Det är till en kurs jag ska gå. Kändes lite tight att få veta det bara en veckan i förväg. När förutom min enda lediga dag(lördag) då jag tänkt städa och ta det lite lugnt ska jag hinna göra det. Blir galen. Just nu är det så himla mycket och jag känner mig smått stressad hela tiden. Skulle behöva stanna på jobbet riktigt länge flera dagar denna veckan. Kanske jobba över på torsdag så jag får saker och ting bortgjorda.
Denna vecka är det kurs imorgon kväll
Middag i Lule fredag kväll (mycket trevligt det ser jag fram emot)
Lördag plugg + städning
Söndag åker jag till Korpilombolo av alla ställen för att göra lite PR för scrapbooking:-)
Skönt med Lov nästa vecka. Vi jobbar måndag-onsdag sedan är vi lediga torsdag-fredag.Då ska jag ta det lite lugnt.

Helgen...

...gick så grymt fort. Jag och Erika åkte till Umeå i fredags kväll. På lördag och söndag var det dags för scrapträff i Umeå. Träffen var verkligen bra organiserad och vi hade jätte trevligt. Massor med fina saker att shoppa. Det gick mycket pengar men jag fick mycket nytt roligt fint med mig hem. Bland annat ett album som jag trånat efter jätte länge och ett album i formatet 6x12 ska bli roligt att testa att scrappa i det.
Jag tackar våra trevliga bordsgrannar A och M för alla roliga skratt under helgen.

Vi glömde ju kameran hemma tyvärr. Men här kommer lite bilder på de alster som jag gjort och några bilder jag fått av några vänliga scrappare som var på träffen.

Jag i scrappatagen
image514

I stämplartagen
image515

Jag började med att göra ett beställningskort
image516

Under träffen öppnade jag julkortsverkstaden. Roligt var det att göra julkort så det blev några stycken:
image518

image519

image520

image521

En av utmaningarna under träffen var att snabb-scrappa ett kort. Det fick endast ta 30 minuter. Jag lyckades få ihop detta kortet:
image522

Nästa utmaning var att scrappa en LO på en timme. Jag fick ihop detta bidraget. Efter en och en halv timmes stressande blev det pizza till middag.
image523

Under helgen scrappade jag även detta bidrag till en utmaning då man skulle ha idol eller stjärna med i titeln.
Denna LO är till min BOM (boken om mig) Det är bilder från när jag var liten som min pappa scannat av från diabilder. Roligt att scrappa så gamla bilder :-)
image524

Denna Lo gjorde jag med. Även den om min pappa :-)
image525

Hann även börja på en till LO men den är inte riktigt klar. Funderar på om jag ska ta med den på kursen på onsdag och göra klart den om jag hinner.

Risa och rosa gärna mina alster!

Vintern...

...är på intågande! Ett säkert vintertecken är att vinterdäcken åker på. Idag har jag köpt nya däck till bilen. Jätte trist och dyrt men ett måste med bra däck.
image513

Mekarkillen på däckbytar verkstaden var mycket pedagogisk och visade mig hur man skruvar lös bultarna med spceialbulten som man var tvungen ha för att få lös däcken. Jag fick halv panik när han frågade om jag hade den där specialmojjängen så jag var tvungen ringa M och fråga vart den var. Efter en del bökande runt extra hjulet i bagageluckan hittade jag den. Mekarkillen tyckt nog att jag såg lite malplacerad ut när jag stod i verkstaden så han bjöd på kaffe så jag slapp stå i oväsendet och skiten.
När jag druckit upp kaffet och suttit en stund och väntat gick jag tillbaka ut i verkstaden. Mekar killen hade lagt fram mina gamla sommar däck som jag skulle ha med mig hem igen.Jag tänkte vara lite hjälpsam och lasta in dem i bilen. Det gick fint men jag blev skitig om händerna. Mekar killen såg nog att jag rynkade på näsan och försökte borsta bort skiten från händerna så han sa: Du det finns en toa här om du vill tvätta dig. Schyst! Blev förfärand när jag klev in på toan bara. Det var svart av skit och olja överallt men ren blev jag om händerna i alla fall!

Ett annat säkert vintertecken är att våran "hoppe-hare" på gården börjar byta päls. Idag mumsade han på gräset på framsidan när jag kom hem.

Ik väll är det projekt packa scrapgrejerna och övernattningsgrejer för imorgon drar jag och Erika söderut till Umeå och ska scrappa hela helgen på en stor scrapträff där. Vi blir ca 70 personer. Ser verkligen fram emot helgen.

Ha en trevlig helg mina bloggläsare!
 

Fint!

För ett tag sedan pratade jag om att jag hade scrappat det finaste jag någonsin gjort. Den grejen har nu nått sin mottagare (min syrra som fyllt 25 år) hon blev jätte glad för den.
Här kommer lite bilder på lådan jag scrappade till henne:

Locket på lådan:
image508


image509

image510

image511

image512


Cyberpyssel

Förra helgen hade klubben cyberpyssel och jag deltog i en del utmaningar. Röstandet är nu färdigt och jag kan publicera mina alster:

Först ett beställningskort
image502

Sedan en present ( Jag vann denna utmaning) :
image503

Årets första julkort:
image504

En skissutmaning:
image505

En utmaning var att scrappa i monokromatiska färger (färger i samma ton) Blev riktigt nöjd med denna LO och jag vann även utmaningen med den:
image506

En utmaning var att scrappa i turkost, vitt och svart. Jag gjorde en LO om min väg till jobbet. Är riktigt nöjd med denna också.
image507

Nu ska jag återgå till städandet. Får besök av våra vänner ikväll. Vi ska käka kräftor. Blir trevligt.
Bara en vecka kvar tills vi åker till Umeå på stooooor scrapträff. Riktigt kul!
Ha en bra helg mina bloggläsare!

Nya alster

Idag fyller min farmor år. Berättade för mina elever idag att fast att min farmor är över 80 år har hon chatt programet MSN och chattar med mig då och då. Dom kunde inte tro att det var sant. De tyckte att jag hade världens coolaste farmor.
Grattis till farmor i alla fall!
Här kommer kortet som jag skickade till henne.

image500

Jag gjorde en Lo till
skaparlustens september tävling. Tävlingen är nu avgjord och jag kan publicera min LO här.

image501

GLAD!!

Paketet jag fick idag innehöll mitt nya fina alfabet. Är så sugen på att skapa med det nu!:)

image499

Härlig helg!

I torsdags fick jag besök av mina svär-mormor o morfar. De kom förbi med husbilen och campade på gården. Det var mycket trevligt. M har varit ute på äventyr så jag och min goa vän Erika passade på att ta en riktig tjejhelg.
Hon kom hit på lördag förmiddag. Först scrappade vi en stund sen åkte vi in till stan och strosade lite och tog en fika på Kalix bästa café (Myggan) Efter det for vi hem och tog en långpromenad i det vackra höstvärdet.
Sedan scrappade vi nästan oavbrutet till söndag kväll.
Klubben hade Cyberpyssel i helgen.
Vi gjorde iofs uppehåll för god middag och vin på lördag kväll.

När Erika kom på lördagen fick jag en jätte fin bukett - gulle dej!!

image497


Tack för en riktigt trevlig helg! Så skönt att få sitta o surra om ditt och datt :-)

Idag när jag kom hem från jobbet väntade ett paket i brevlådan. Det var månadskittet från Lifetime moments som jag beställt från USA. Tyckte det var mycket fint. Roligt med lite annat än det man kanske skulle beställa själv:

image498

Har också fått en Avi till att hämta ett paket på posten. Hoppas det är mitt nya alfabet.

I veckan ska jag fixa och dona en massa. Har massor av födelsedagar framöver och lite grejs som måste fixas till det.
Ikväll blir det träning. Imorgon ska jag jobba lite på kvällen har massor att skriva och dona med inför utvecklingssamtalen framöver.
På onsdag är det Scrapkurs igen. Ska bli roligt.

Ha en skön vecka.