Mina 10 favorit layouter 2008

Antar en utmaning att lista sina 10 favoritlayouter under året

Utan inbördes ordning:

Merry Christmas

Nu har äntligen det härliga jullovet börjat. Imorse var det underbart att inte vara den som var först upp ur sängen.
Idag packar jag och förbereder lite ditt och datt som behöver göras inför julen. När alla måsten är färdiga ska jag sätta mig i soffan under en filt och läsa en bra bok.

Igår hade vi besök av våra goda vänner. De tittade förbi med fika. Strax efter att de åkt kom svärisarna och vi firade lite lill-jul. Det var himla trevligt med besök.

Jag önskar alla min blogg läsare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!!
Vi ses 2009!

Regn och rusk

Idag är det ösregn och slask ute. Det är lite trist men förhoppningsvis stannar lite snö kvar till nästa vecka då det är julafton. Idag köpte jag den sista julklappen. Det blir inte många julklappar i år för både på mannens sida och min sida har vi kommit överrens att inte köpa en massa onödigt till varandra.

I kväll ska jag njuta av att ligga i soffan och inte göra någonting. Det blir en stor kopp te och varm filt. Det är kallt inne när det ruskar ute. Imorgon är det sista dagen i skolan innan jullovet. Det ska bli skönt med jullov. Det har varit en termin full med jobb så jag ska verkligen ladda mina batterier under lovet.

I veckan har det hänt en massa roligt på jobbet. I tisdags pysslade vi hela dagen och sedan hade högstadiet basketturnering. Det vinnande laget mötte sedan lärarna. Vi (lärarna) kammade hem storseger 24-8.

Imorgon efter jobbet (slutar tidigt) ska jag göra julgodis och baka vörtbröd. Sedan ska jag koka glögg, sätta på julmusik och slå in julklappar.

Under jullovet ska jag ta några dagar och scrappa. Tyvärr har min hobby, det jag tycker är så roligt och avkopplande blivit en sak som jag fått lägga på hyllan under hösten när jag varit trött efter jobbet.

I början av detta året bestämde jag mig för att det här året (2008) skulle jag fokusera på mig och se till att jag mår bra. Jag har hållit en del av det avtalet med mig själv men tyvärr inte hela så när det nu blir ett nytt år ska jag satsa på mig igen,
Den delen jag lyckats med i mitt avtal med mig själv är att jag säger nej lite oftare nu än förrut. Det ska inte vara så att jag tar på mig allt och fixar allt och det har det inte blivit i år som tur är. Jag har inte haft koll på ALLT som jag brukar och sett att saker och ting löser sig ändå.
Våren var en stressig tid för mig för då jobbade jag halvtid och pluggade heltid samtidigt. Efter sommaren bytte jag jobb. Det har varit spännande och lärorikt. Jag lämnade underbara kollegor och var orolig att jag inte skulle hitta så bra människor igen. Men på min nya arbetsplats trivs jag hur bra som helst. Mina kollegor är helt underbara och vi skrattar mycket fast att vi har det tufft ibland. Under hösten har vi också haft två riktigt roliga fester. Det är så roligt att träffas utanför arbetsplatsen också.

På tisdag kommer tomten. Jag längtar verkligen. Det ska bli roligt att träffa familjen och släkten. Jag saknar dem!
Jag har haft en lång önskelista denna julen men jag tror inte tomten kommer med det.
Jag önskar mig en skrivare, en mobiltelefon, ett par varma innetofflor bland annat.

Nu ska jag koka te.
Ha det fint

Tiden går fort...

Det var ett tag sen jag uppdaterade här. Tiden går så fort, livet går så fort så som vanligt hinns inte allt som jag vill med.
Dessutom har jag inte varit på topp sista månaden. Jag har varit sjuk en månad ungefär, med uppehåll en vecka. Det är förkylning som härjar. Mannen min har också åkt på det så vi har haft riktig sjukstuga denna veckan. Men nu mår vi båda mycket bättre och jag ska träna imorgon. Ser verkligen fram emot det för det var länge sen nu.

Förra helgen var vi och hälsade på svärisarna. Min svägerskas hund var också där på besök. Han är helt underbart söt, vi lekte massor och gosade lite. Han tycker mest om att leka.

Igår hade vi julpyssel med
klubben vi var rut 20 st som pysslade hela dagen. Jag fick de sista julkorten gjorda så idag har jag satt dem i kuvert och frankerat dem. Det är mysigt att göra julkort. Jag fick massor av jul feeling när jag var iväg igår. På kvällen bjöd klubben på jultallrik. Det var riktigt gott.

Här kommer en bild på en del av de julkort som jag har gjort i år. Orkade inte scanna alla ett och ett så det fick bli en samlingsbild:


I fredags var jag på besök på min gamla arbetsplats. Det var jätte roligt att se alla barn och personal igen. Jag fick många hjärtliga kramar både när jag kom dit och när jag åkte därifrån. Efteråt åkte jag till IKEA och Rajalla, ett nytt köpcentrum i Torneå. Jag var på jakt efter julklappar men hittade inte så mycket. I år är det verkligen svårt att köpa julklappar för ingen önskar sig något.
Men jag har en hel lista i år som bla. består av:

*en skrivare
* Pengar till en resa ner till Scrapeventet i Helsingborg i april.

Ha en trevlig Lucia vecka!