Ett kort till!

Här kommer ett kort till som jag gjorde till en jobbarkompis som slutade idag. Trist är det att arbetskompisen försvinner och vi funderar nu hur det ska gå, det lär bli mer jobb för oss som är kvar och vi kommer inte längre hinna med det lilla extra lika bra som förut.
Men sånt är livet. Vi avslutade med tårta och presenter.
image722

I dag hade vi strålade sol och -8 grader. Vi åkte skridskor på vår fina is på skolgården. Det var så roligt. Imorgon blir det ännu mer skridskoåkning. På torsdag-fredag är jag ledig för att plugga sedan är det sportlov nästa vecka men veckan kommer att ägnas åt att plugga. Massor att göra nu.
Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Erika

Jätte fint kort! Är det garn du har satt under den blå blomman? Det var läckert.
Kram

Postat av: Erica

Oj vad min blö(öö)gg är uppdaterad nu. trilla dit vet ja! puss!

2008-02-28 @ 16:16:57
URL: http://kazzidy.tjejsajten.se
Postat av: zizzi

Underbart kort...som vanligt!! Gillar effekten blommorna får när du har det där spretet bakom... Vad är det du använder???
Trevlig helg Kramar Cissi

2008-02-29 @ 10:14:26
URL: http://www.cissi74.blogg.se
Postat av: Anna-P

Tack..försöker iallafall åstadkomma något med det lilla material jag har hemma..vart köper du allt fint material? Du har alltid så fina kort. Ska verkligen försöka ta mig ill pysselmässan, det vore väl som att åka till mecka. = )

2008-02-29 @ 13:42:18
URL: http://min-varld.blogspot.com/
Postat av: Anna-P

Himmla vad bra..äntligen mera pysselgrejjer ti kalix. Vad innebär scrappintro..är d nått man kan va med på eller menar du bara att då börjar det säljas? Tack för sajt tippset.

2008-02-29 @ 14:31:49
URL: http://min-varld.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback