Månadspaket + kurs

Jag är så grymt sugen på att köpa "My scrapbook Nook's" månadspaket. Det har jag varit i snart ett år, men dels har jag egentligen redan scrapmaterial så att det räcker dels är jag lite skraj att handla från USA igen eftersom jag blivit bränd en gång. Köpte då en prenumeration på 3 månadspaket, fick ett av dem, betalade för det andra också men det har fortfarande inte dykt upp. Skulle ha kommit i oktober så jag har gett upp hoppet om det.

Det månadspaket jag är sugen på är såå himla fint och kostar $28 i månaden
Kolla bara så fint:


Jag har också en dröm om att nästa år åka på Scrapeventet i Helsingborg. Det vore så roligt, men det kostar en del, rättare sagt 2500 kr plus resan dit. I de 2500kr ingår följande:
  • Sju kurser - material ingår Fika lördag förmiddag. 
  • Lunch lördag och söndag. 
  • 2-rätters middag lördag kväll.
  • Fika söndag eftermiddag. 
  • Välkomstpresent, utlottningar av grymt attraktiva priser skänkta av våra sponsorer, demonstrationer och överraskningar! 
  • En scrapträff utöver det vanliga  
  • En maxdos av inspiration och många glada skratt ifrån våra svenska och amerikanska  kursledare!

  • Om jag från och med nu spara 400 kr i månaden kan jag åka. Kanske jag ska satsa på detta?! Men jag är för snål för att satsa dessa pengar på MIG själv tror jag! Men det tål att funderas på!

    På söndag ska jag hålla i en introduktionskurs i Scrapbooking. Efter några timmar i måndags när anmälningstiden började var det redan ett tiotal anmälda. Det ska bli roligt. Fick även ett roligt telefonsamtal igår från en person som hört att jag är kunnig i Scrapbooking och som ville att jag skulle hålla kurs för dem. Tyvärr var jag tvungen att tacka nej pga att det är så ruskigt mycket annat just nu i vår som jag måste göra.

    *Tjingeling*
     


    Kommentarer
    Postat av: Sussig

    Hej hej!!

    Du lämnade en kommentar i min blogg, så jag tänkte skicka dej en liten sak!! Kan du maila din adress till mej, [email protected]

    Kram Sussig

    Postat av: carin

    Tycker absolut att du ska lägga de pengarna på dej själv :)
    Kramen

    2008-03-05 @ 12:37:04
    URL: http://cojjoj.blogg.se

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress:

    URL:

    Kommentar:

    Trackback