Höstlov och Scrapping

Härliga höstlovet är här! Eleverna har varit lediga hela veckan men vi lärare har varit i Luleå och jobbat måndag och tisdag. Det var mycket givande dagar!

Idag är jag ledig. Jag städar, tvättar och bakar. Ikväll kommer syrran och stannar till söndag. Det ska bli roligt!
Vi ska gå på hantverksdagarna på Arcus i Luleå och så ska vi strosa på stan i Luleå också. Tror jag ska ta med henne upp till Kukkolaforsen också. Lite pyssel ska vi också hinna med och en massa skratt och snack!  Bilder från helgen kommer sen!

Jag har några alster som jag scrappat som ni inte har sett tidigare:


Tjingeling!

Fullt upp

I veckan som gått har jag haft fullt upp. Utöver jobbet har det varit scrapkurs i tisdags. Det var näst sista gången med det här gänget. Nu till veckan som kommer ska jag ha "barnscrap" måndag och tisdag kväll.

I torsdags var vi och såg Luleå Hockeys match mot Djurgården. Tyvärr förlorade Luleå med 4-5 men det var roligt att kolla på matchen i alla fall. I fredags efter jobbet var det stor afterwork i Luleå för alla anställda inom koncernen. Vi var nog runt 200 personer på stället plus att det var annat "vanligt" folk också. Vi hade riktigt roligt jag och mina jobbarkompisar.
I lördags tog vi det lugnt här hemma och städade, tvättade, fixade och donade. På kvällen blev vi bjudna på middag och film hos våra goda vänner i Råneå. Det var trevligt. Synd bara att jag alltid är så trött när jag ser film. I dag (söndag) har vi varit hemma under förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Sedan åkte vi till Luleå och simmade och handlade, är nyss hemkomna.

Under veckan som kommer har eleverna höstlov. Vi jobbar måndag och tisdag och ska då till Luleå på kompetensutveckling. På onsdag-fredag är jag ledig. Sååå skönt! Min syrra kommer upp och hälsar på mig. Hon kommer på onsdag kväll, jag längtar!

Hoppas ni får en fin vecka!


Scrappat

Helgen gick som vanligt fort. Lördagen ägnades åt städning under dagen. På kvällen gjorde jag älgstek som vi åt och sedan bastade vi. Efter det blev det mys med levande ljus i tv soffan. Härligt!
Idag har jag scrappat en massa. Jätte roligt för jag hade en massa inspiration efter träffen i Ö-vik förra helgen. Mannen böt till vinterdäck på min bil medan jag scrappade. Perfekt.

Nu är helgen slut och imorgon börjar sista veckan i skolan innan höstlovet. Veckan kommer att gå snabbt. Imorgon är eleverna på Prao och vi ska göra om schemat. På onsdag och torsdag ska jag ha min klass hela dagen och på fredag är det spökfest.
På kvällen ska vi sedan på afterwork i Luleå. Alla anställd i koncernen bjuds på afterwork med mat och dryck på Olivers in i Luleå. Det blir super roligt.

Veckan där efter jobbar jag måndag och tisdag. Då ska vi vara i Luleå och jobba tillsammans med Norrskenet där. Det blir roligt för två av mina gamla klasskompisar (från lärarlinjen) jobbar där. På onsdag den veckan kommer syrran upp och stannar till söndag. Det blir grymt kul! Det var 3 år sen hon var här sist.

Ha en bra vecka


Scrapträff i Ö-vik

Förra helgen var jag och några kompisar på scrapträff i Ö-vik. Vi var 8 st från klubben som åkte ner. På träffen var vi ca 80 pysslare och så var det en massa företag som sålde fina grejer. Helgen var riktigt riktigt rolig och precis vad jag behövde!

Här kommer lite bilder:

På väg söderut. Vid Jävre var det vägarbete så vi fick stå och vänta på grönt ljus. Jag passade på att fota fyren genom bilfönstret.


Jag och Erika delade hotellrum. Efter att vi hade varit ute och ätit så gick vi tillbaka till hotellrummet och tittade på Idol och åt ost och kex.


Vårt hotellrum


På lördag morgon var det så dags att åka till träffen. Här sitter Erika och scrappar


En massa scrappare


Anna och Lena scrappar


Det fanns en massa fint att shoppa i de olika butikerna
Här kommer lite alster jag gjorde under helgen:Några fler Lo's och kort hann jag också med.

Tävlingsbidrag

Nu är tävlingarna jag var med i avslutade. Jag vann inget denna gången men det är ändå roligt att tävla.

Min farmor fyller år idag och fick ett kort av mig:


Syrran fyller år imorgon och hon fick detta kortet.


Alla dessa alster gjorde jag på scrapträffen i Luleå.

Idag hade jag tänkt ha en ordentlig sovmorgon men vaknade vid 7 och kunde inte sova om. Somnade iofs ganska tidigt igår för jag var helt knäckt så jag hade nog sovit färdigt vid 7 imorse.
Idag blir det städning, tvättning och bakning. Sen får vi gäster ikväll.


Äntligen helg!

Åå så skönt det är med helg!

Det har varit en minst sagt turbulet vecka. Jag har jobbat som en galning halva veckan, men i onsdags fick jag ett uppvaknande då jag bröt ihop på jobbet så nu är det raster inritade på mitt schema (har inte tagit någon sedan vi började i augusti) och så lämnar jag jobbet på jobbet och återigen måste jag inse att det bara är mitt jobb. Mina goa kollegor har så kloka tankar och min kära är också så klok och stöttar mig. *love*

 En bakomliggande faktor till mitt utbrott på jobbet är att min farfar är sjuk och ligger på sjukhus 150 mil från mig. Det är jobbigt att veta att han är sjuk och jag kan inte finnas där för honom. Men vi har talat i telefon i alla fall varje kväll denna vecka. Dessutom var det PMS.

Men men jag mår bättre nu i alla fall och försöker tänka på mig själv. Det är skönt med helg och lite vila. Ikväll är det mys i soffan med älsklingen som gäller. Imorgon ska jag städa och på kvällen kommer våra goda vänner E och U och hälsar på. Vi ska äta god middag och dricka några glas gott vin till det.

Nästa vecka vid denna tiden sitter jag i bilen på väg till Ö-vik. Jag och några kompisar ska på en STOOOR scrapträff med 80 andra scrappare hela den helgen. Vi har dessutom lyxat med hotell. Det ska bli så roligt att komma iväg så jag hoppas att nästa vecka går snabbt