Helg

Nu är helgen här men den kommer att passera i 180 km/h. Sitter och är redo för att fara på mitt jobbs julfest. Vi ska hit:











































Imorgon är det avfärd mot Lule klockan 11. Jag och girlsen på M's jobb ska göra stan och sedan ska vi piffa till oss för att åka på
julgalan

I onsdags var det sista gången på min Scrapbooking kurs. Jag gjorde en utvärdering och jag fick bra vitsord från mina deltagare *glad*
En av mina deltagare är pysslig på flera områden. Hon hade sytt och tryckt en kudde till mig. Jag blev så glad och rörd! Tack Irene!

image569

Igår fick jag tillbaka 25 julklappar i ett julklappsbyte med 25 andra scraptjejer i Sverige. Igår eftermiddag hängde jag upp den så nu väntar jag som ett litet barn på att det ska bli 1 december så att jag får öppna första paketet.
image570

Och här kommer en bild på mig som festpingla

image571


Ha en skön helg
kram

Julen är här!

Julen har redan gjort sitt intågande i vårt hem. Tänkte att när jag ändå städar idag så sätter jag fram julgrejerna. Har längtat så efter det och till helgen som kommer hinner jag inte för då är det 2 julfester som ska avklaras och jag vill ju ha uppe grejerna till 1:a advent.

Här kommer lite bilder
Vardagsrummet med de nya julgardinerna

image563


 

image564

Lite tomtar:
image565

Några små-tomtar
image566

Min vita orkidé blommar och det kommer fler blommor i den rosa. Tycker dom är så fina!
image567


 

Förra året köpte jag en kon från panduro då dom hade rea. I den satte jag i en ljusslinga och vips blev det en mysig julprydnad att ha i trappan:
image568


Nu åter till julkortsverkstan!


Publicerad

Å så glad jag blev när jag såg att jag var publicerad på hänglar bloggen

Hon...

..har varit hos frissan (min svägerska), och hon MÅSTE börja använda glasögonen mycket mer. Kände det igår när jag satt och målade och pysslade. Jobbigt för ögonen.

Bakifrån
image560

Framifrån med glasögonen:
image562

Ha en trevlig vecka!

Födelsedag

Nu är snart helgen slut igen. Tiden bara rusar fram. Nu är det bara 2 veckor till första advent. Ska bli så mysigt att plocka fram alla julsaker.
Igår hade vi en riktig hemma dag, jag pluggade och gjorde klart en kursuppgift. Sedan fanns det lite tid för scrapping också. Jag gjorde klart 3 kort som jag fått på beställning. De kan jag inte visa ännu ifall någon är inne och kikar här.
Idag bär det av söderut. Vi ska och hälsa på svärisarna. Svärmor fyller år nästa vecka så vi firar henne idag. Hon kommer att få ett kort som jag gjort och lite annat.

image559

Nästa vecka kommer bli lite lugnare hoppas jag. På onsdag är det näst sista gången på min scrapkurs. Vi ska göra lite julkort.

Ha en trevlig vecka!

Så snäll!

Min syster är så gullig!
Idag fick jag ett paket med posten, avsändaren var min syrra. Slet snabbt upp pappret runt paketet och där inuti låg en grymt snygg väska.

Tack sötaste syster du är så snäll PÖSS!!

image558

Blommor

Kolla så fint det blommar i mitt fönster!
Två orkidéer blommar men den ena håller på att ha blommat slut och den andra har precis börjat blomma.
Min novemberkaktus blommar också fint nu.

image556


image557

Helgen gick jätte fort, som min sambo sa den körde om oss :-)
Nu väntar en ny vecka, bara 3 veckor till första advent nu *mys*
Ha en skön vecka allihop och glöm inte skriva en kommentar de värmer i kylan!

Julkort

Igår kväll var våra goda vänner U och E här och käkade middag. E hade lagat maten hemma och hade med den till oss för jag och M hade inte tid att laga mat för vi var och gjorde Lule hela dagen igår. Tack snälla E för det!!!
När vi hade käkat den goda maten (älgstek och potatisgratäng) gick grabbarna ner i källaren och renoverade dämparna på U's skoter. Jag och E stannade kvar i köket och pysslade lite.

Jag lyckades få ihop 2 julkort. Ett har jag liftat rakt av från Carina. Ville testa att sätta fast pappret med häftapparaten.
image554


image555

Snö

Idag när vi vaknade var det snö ute. Vi har iofs haft lite puder i veckan men det regnade bort lika snabbt så det räknades inte. Men i natt har det snöat en massa och hela dagen har det fortsatt att snöa så nu ha vi ca 1 dm snö.

Så här såg det ut på gården innan idag:
image550
Snö runt bastun

image551
Tallen

image552
Framsidan

image553
Huset



Lite nytt


I veckan har jag inte hunnit med så mycket här hemma. Det har varit fullt upp varje kväll. I tisdags scrappade jag detta kort som jag fått en beställning på. Jag har liftat ett kort från Carina.
Utsidan ser ut så här:
image539

Baksidan:
image540

Insidan:
image541

På söndag är det ju farsdag. Jag tror att fäderna har fått sina kort idag så jag publicerar dem nu.
Svärfar fick detta kortet:
image542

Och min pappa fick detta kortet:
image543

Jämför mina farsdagskort detta året med det jag skickade förra året. Visst har jag utvecklats eller vad tycker ni?
image544

I onsdags var det scrapkursen. Det är så roligt att hålla i kursen. Här kommer lite bilder på från kursen:
Här är shoppingbordet. Lite tunt med papper. Vi fick en leverans med nya papper i onsdags och de tog slut i ett naffs. Andra delen av bordet brukar de yngre tjejerna i gruppen använda. Men de slutar lite tidigare än de andra så när jag fotade hade de gått hem.
image545

Febril aktivitet pågår:
image546

Flera av deltagarna liftade mitt farsdagskort. Så här blev ett av dem:
image547

image549

I torsdags kväll var jag på Ungdomens hus och höll i en Workshop i scrapbooking. Ledaren på fritidsgården sa att det var den mest besökta workshop som de hade haft där.
Ungdomarna var i högstadie och gymnasieåldern.  Riktigt härliga och duktiga. Blev lite sugen på att läsa vidare så jag får arbeta med lite äldre barn också. Ska fundera på saken.

Snöstorm?

Idag var jag uppe riktigt tidigt på morgonen för det såg ut på vädret igår kväll att det skulle bli snöstorm. Men inte det. Igår var det mellan -7 grader och -9 grader hela dagen men idag när jag kelv upp var det +2 så motorvärmaren behövdes inte heller på morgonen.

I lördags var Anna och Linnea hit och vi hade styrelse möte för klubben. Vi hade mycket att diskutera och ändå kändes det som att vi inte hann med allt. Men vi får ta en del via nätet. Efter mötet for vi till IKEA. Jag handlade för hela 35 kr. Då fick jag 10 nya kaffekoppar och en plastlåda.

I fredagskväll och under söndagen målade jag en massa julmotiv. Har försökt träna på att få det snyggt med skuggor. Är inte riktigt helnöjd ännu men det har blivit bättre.
Igår gjorde jag 2 kort. Ett kan jag visa nu. Det andra får ni se senare.
image538

Även denna vecka är det fullt upp.
Måndag - träning
Tisdag - lite ledig på kvällen men borde plugga
Onsdag - scrapkurs
Torsdag - ska jag hålla i en workshop på ungdomens hus + att jag ska till tandläkaren. huj.
Fredag - lite ledig men det blir nog städning

Nä nu ska jag hoppa i kläderna och fara och jobba
trevlig vecka!

Nya Julkort

I efterdmiddags var Carina här och scrappade lite. Hon är så duktig på att göra kort och jag blir alltid så inspirerad av henne. Jag lånade några av hennes nya julstämplar och stämplade lite så nu har jag lite fler nya fina motiv.
Jag gjorde klart ett kort som jag börjat med på kursen i onsdags sedan påbörjade jag två kort till. Ett av dem har jag just gjort klart.

Detta kort gjorde jag idag. Tack för lånet av stämplarna Carina!
image536


image537

Vintertid

Nu har vi vintertid. Det har märkts denna veckan. Det blir mörkt tidigt på kvällen nu ca 16 är det mörkt men på morgonen är det ljusare än tidigare i alla fall. Idag bytte vägverket skyltar från 100km/h till 90 km/h, det är ett tydligt vintertecken. Jag har dessutom fått skrapa rutorna flera morgnar denna vecka plus att det varit halt att köra till jobbet.
I veckan har det varit fullt upp, i måndags tränade jag, i tisdags kom jag hem sent pga att det varit en olycka och jag fick stå och vänta så jag var inte hemma förrän 19 tiden. I onsdags var det 6:e tillfället på min scrapkurs. Vi gjorde ett minialbum det gick riktigt bra. Dom är himla duktiga mina kursdeltagare, hoppas få fortsätta träffa dem även efter kursen. Det är några riktigt härliga tjejer!
Idag torsdag har jag städat, handlat och tvättat efter jobbet. Imorgon är det halvdag *härligt* och på eftermiddagen kommer min goa kompis
Carina hit och pysslar en stund. På lördag kommer Anna och Linnea hit. Vi ska ha möte om klubben och sedan ska vi fara till IKEA en sväng. Säkert vi och några fler :-)
På lördag kväll ser jag fram emot en lugn och härlig kväll med min älskade.
Nästa vecka ska jag till tandläkaren och så ska jag ha en workshop i scrapbooking på ungdomens hus i stan. Det blir spännande.

Trevlig helg!

P.s tack för era goa kommentarer på sistone!:) D.s