Jul-ångest

Usch och fy. Jag skulle helst vilja gömma mej i en garderob och komma ut igen efter jul. I år har det varit värre än någonsin att bestämma hur och var vi ska vara till jul. Vi vill ju hemskt gärna fira jul tillsammans och först var det tänkt skåne, sen inte skåne, sen skåne igen och sen inte skåne för att det blir alldelles för dyrt att åka dit. 7000 kr för oss två känns väldigt mycket. Tåg tar en hel evighet. Det går åt två dygn bara för att ta sig med tåg så det slöt vi ut plus att det inte hade blivit så jätte mycket billigare det heller.Så nu blir det att vara kvar här upp o fira jul. Skönt att äntligen ha tagit ett beslut omän det var ett jobbigt samtal att ringa till skåne och framföra beskedet.

Undra om alla har det så här när man ska bestämma vart man ska vara på jul. Pratade med min kloka kollega idag och hon sa att de hade haft det som oss med beslutsångest om vart man ska fira jul men till slut sa det att de skulle vara hemma och ville nån komma dit så gick det bra. Va skönt om vi kunde ha det så vi också. Kanske nästa jul att vi har julen här :)

Nu ska jag pyssla lite julkort innan det är dax för sängen. Mitt scrappande har tagit över tv-tittandet för ett tag!:)
Imorgon är det Aerobic. Det är så kul. Sen blir det step up på onsdag och scrapkurs torsdag och i helgen scrapträff i Lule. En hektiskt men rolig vecka!


Kommentarer
Postat av: DIana

hej bruttan!!
varför gör ni inte så att ni bjuder ham alla till er istället! skåneborna kan ju gott ta sig upp till mörkaste norrland. Där är det ju jul på riktigt, med snö och så ;-)

2006-11-14 @ 15:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback