Ett kort till...

image215

Jag har....

....skapat lite.
Är fortfarande snorig så i veckan har det inte blivit någon träning. Hoppas att jag snart blir helt frisk. Mår i alla fall MYCKET bättre nu än förra helgen.
All tid jag fått över när jag inte tränat har jag scrappat på istället. Jag har gjort 2 Lo's och en massa kort.

image206

image207

image208

image209

image210

image211

Imorgon får vi besök av M's mormor och morfar. De har kokt palt och bakat mjukkaka till oss *gott*. M's mormor fyllde år i lördags så jag har gjort ett kort till henne:

image212

image213

image214

I veckan som kommer händer det mycket roligt. På onsdag är det skolresa till Lule. På torsdag ska jag på scrapkurs på
Lajm . På fredag ska jag på kurs på jobbet. Och på söndag ska jag ha scrapträff med Anna och Linnea *längtar*

Idag bokade jag och E hotell för påskafton. Vi tänkte fara och shoppa och sedan gå ut och äta. Det blir girls night out. Händer väldigt sällan men är störtkul när det händer. Boysen drar till fjällen på söndag till veckan så vi blir gräsänklingar så då tänkte vi passa på *hihi*

Ha en härlig vecka! Det verkar ska bli riktigt vårigt här i veckan!

Rapport....

Kom på att det var länge sen jag skrev om mitt nya liv som startade efter nyår. Ni kanske undrar hur det går. Att jag inte skrivit nått beror inte på att jag givit upp. Har ritat en kurva hur min vikt har förändrats sedan nyår. Det går nedåt i alla fall:

image205

Bara att bita ihop och kämpa vidare. Hejja mig!

Sjuk...scrap

Igår låg jag i princip hela dagen med feber. Idag mår jag lite bättre. Har ingen feber men är grymt snorig och hostig. Var så himla besviken att det inte blev nån scrapträff idag så jag var tvungen att scrappa lite i alla fall.

När jag var och hälsa på min farmor och farfar fick jag några fina svartvita kort på min far när han var liten. Jag blev verkligen jätte glad för dem. Så idag scrappade jag ett mini album med dem.
Albumet är 8x8 cm stort.
Det är nå skit på linsen på kameran så det ser fläckigt ut. Men så är det inte i verkligheten!

Här kommer lite bilder:

image204


image194


image195


image196


image197


image198


image200


image201


image202


image203


Ledsen...

....är jag idag för att jag blivit sjuk. Hade hoppet kvar i morse att jag skulle pigga på mej tills imorgon då vi hade planerat scrapträff här. Men jag blev tvungen att ställa in den pga att jag legat däckad i feber idag. Jag hoppas att jag är frisk på måndag i alla fall.Har en massa möten på jobbet då.

Ledsen tjejer att jag gjorde er besvikna med att bli sjuk. Jag hoppas verkligen att ni vill och har möjlighet att komma en annan gång istället.

En vecka....

...efter lovet har redan gått. Har haft en ganska bra vecka. Var ledig i måndags vilket kände himla lyxigt. I onsdags var jag på kurs och resten av veckan var bra!
Igår var jag i stan och handlade lite inför helgen scrapträff. Ska bjuda
Anna och Linnea på bl.a risotto, ett recept jag fått från syrran. Jag löste också in min blomceck som jag fick av pappsen och Ulla i alla hjärtans dagspresent. För den valde jag en vit fin orkidé. Jag lyckades ju med den andra jag hade så jag chansade på en till.

Denna veckan har det varit riktigt vårväder. För barnen på skolan har det varit gallonisar och gummistövlar som har gällt. Det har varit riktigt blött. Temperaturen har legat mellan 0 och +7. Nu syns asfalten och det är ett säkert vårtecken. Ett ännu säkrare vårteken är att det forsat vatten ner för den stora backen vi har här i byn. Det känns som en lättnad att vi går mot sommaren nu. Nästa helg är det ju dags att ställa om klockan också *härligt*

Tyvärr har jag släpat med mej en förkylning hem från Skåne. Har ju inte varit sjuk på typ ett år nu. Har ont i halsen och är snuvig och röd under näsan. Ligger mest i soffan och läser idag. Dessutom håller jag på att c-vitamin bomba kroppen med nyponsoppa och apelsiner. Vill vara pigg imorgon då vi ska scrappa!  Har ju så sett fram emot det.

Här kommer lite bilder på hur våren såg ut i skåne.

image189

Krokusarna blommade fint!
image190


Ett kort till!

image188

Ett kort som jag gjorde till min jobbarkompis som fyllde år.

Kort på beställning

Oj vad glad jag blev idag då jag fick ett kort på beställning. Satte genast igång att scrappa kortet till min väninnas mor.
Här kommer resultatet:
image187

Tavla

image186

En bild på tavlan jag gjorde till pappsen och Ulla i julklapp.

Julklapp

image185

Julklappen till min syrra.

Julklapp

Nu kan jag äntligen lägga ut bilder på julklapparna jag scrappade. Här kommer bilder på ett bröllopsalbum jag gjorde till min far och hans fru. De blev jätte glada för det.

92648-170


92648-180

92648-174

92648-182

92648-178

92648-179



92648-173

image184

92648-175

92648-171

image183

92648-176

92648-177

Scrapinköp

image168

Här kommer ett foto på min scrapinköp. Tog ett foto innan jag packade ner dem i väskan.

Regn....

...är det i skåne. Det har varit duggregn konstant här sedan jag landade i tisdags. Flygningen gick fint förutom att min väska gick sönder men ska reklamera det till SAS då jag flyger tillbaka. Igår var jag i storstan och hälsade på ff och fm. Det var trevligt att se dem. Idag ska jag iväg på shoppingtur med bland annat ett lååååångt stop på scraproom. Har längtat till det. Sedan fick jag höra att det finns en scrapbutik inne i HBG också så dit måste jag också göra ett besök idag.
Nä nu är det dax att sätta fart så jag är redo för dagen.

Anna, hur gick det med din kurs? *nyfiken*

ha en bra dag everyone

Tack Anna-Lena

Nu har jag designat klart för en stund på bloggen. Är rätt nöjd med den just nu men vill säkert ändra snart igen. Det är så kul nu när jag kan.
Vill tacka
Anna-Lena för all hjälp *kram*



Månförmörkelse

Igår kväll var det månförmörkelse. Vi kunde se det från sovrumsfönstret. Det var häftigt att se. Vi försökte ta några bilder men det blev inte så  bra men här kommer några i alla fall.

image160

image161

Idag ska jag packa inför resan på tisdag :)


Bingovinst

Förra helgen spelade jag bingo medan jag scrappade på scraputmaningens rally. Jag vann med min bingobricka och i fredags kom vinsten. Jag blev så glad för paketet i postlådan. Det var en massa fina band!

Tack så mycket för dem!

Bingovinst

Våren är på väg

Idag har det känts som vår i luften. Varmt och skönt (+1 grad) All is vi har haft på trappan har smällt bort i solskenet. På de stora vägarna är det slaskigt så det känns som vår.
Idag har jag jobbat sista dagen innan sportlovet, nu har jag en veckas ledighet att se fram emot riktigt härligt.
Vi avlustade veckan i skolan med att åka skidor, minivasalopp hade vi det var himla roligt, åkte 3 km. Hade gärna åkt mer men det var ju inte för att roa mig vi åkte utan för att roa barnen.

Idag fick jag min vinst från förra helgens utmaningsrally. En påse fullproppad med en massa fina band.

En tråkig nyhet fick jag i morse förresten. Ska ju fara iväg en sväng söderut på lovet och flygbolaget jag skulle åka med gick i konkurs. Lär ju inte få tillbaka pengarna jag lagt ut där *synd* men bokade i alla fall nya biljetter med gamla trogna SAS så jag kommer ner i alla fall. De kunde ju gått i konkurs en vecka senare tycker jag så hade jag hunnit åka på mina biljetter.