Pysselmässa i Luleå

Missa inte årets scraphändelse i Luleå 4-5 april 2009Jukkasjärvi

I helgen for jag, mannen och några kompisar upp till Jukkasjärvi och Kiruna för att kolla på ishotellet och njuta av en skön helg. Det var ganska kallt i helgen när vi kom upp i fredags kväll var det -29 grader och under lördagen var det -20 grader därför ser vi lite påpälsade ut.

Här kommer lite bilder från helgen:

Kyrkan


En vägg i kyrkan - fotot är taget utanför

Alla rum inne på hotellet såg olika ut och var skapade av konstnärer:

Lamporna i korridoren var häftiga
Korridorerna såg ut så här
Jag hänger i isbaren =)


Stugan som vi hade hyrt låg vid en sjö och på eftermiddagen var det så här fint.


Så här såg stugan ut.

Bra postdag

I helgen hade pysseltagen fraktfritt så då passade jag på att lägga en beställning där och idag kom mitt scrap-godis-paket. Som ni ser nedan var det mycket fina papper tyckte jag i alla fall.Kvällen kommer jag att ägna åt att sätta tänderna i detta paket.

En bra vecka...

...har det varit i veckan. Den gick fort som de flesta veckor och jag har känt mig gladare och piggare denna vecka än vad jag gjorde förra veckan. I måndags hade vi utbildning på jobbet det handlade om mindfullness och det var en riktigt skön förmiddag med avslappning och bra tankar om hur man mår bättre och stressar mindre.
I måndags kväll var jag iväg och tränade. Tisdagkvällen ägnades åt att scrappa några kort som svärmor har beställt. Det kommer bild på dem snart. I tisdags ramlade jag i en stentrappa på jobbet och slog svanskotan rejält och har haft riktigt ont i veckan så det har blivit att vila rygg och rumpa resten av veckan.

Igår började det snöa på förmiddagen och sedan snöade det hela dagen och natten. Även idag har det snöat så när jag kom hem från jobbet idag hade vi 3 dm nysnö på gården som skulle skottas bort. Svanskotan är mycket bättre idag så jag skottade i 45 min. Det gick ganska lätt för det var riktigt lätt snö. Det har varit ca -15 grader när det har snöat så det var fluffigt. Nu är det -20 grader så det är skönt att ligga i soffan under en filt.

Imorgon ska vi hälsa på svärisarna och gratulera min svägerska som har fyllt år i veckan. Det blir trevligt.
Nästa helg har vi en resa till Kiruna och ishotellet i Jukkasjärvi inplanerat. Vi kommer att åka tillsammans med våra goda vänner U och E. Det ser jag verkligen fram emot.

Helgen där efter är det scrapträff i Luleå och sista helgen i februari är det scraphelg i Pite.

Det är skönt att ha en hel del roligt att se fram emot.

Ha en trevlig helg

brrr...

Jag fryser, känner mig lite hängig, har halsont och huvudvärk. Usch. Men helgen har varit riktigt skön. Vi var hemma och gjorde bort några måsten från listan, sedan ägnade vi helgen åt att göra sådant vi vill. Jag scrappade en hel del och det var underbart. Jag skulle kunna sitta hur mycket som helst och imorgon ska jag sätta mig på kvällen. Nu ikväll ska jag strax iväg på aerobicen.
Förra veckan var jag riktigt duktig och samlade ihop 260min fysisk aktivitet. Med GI'andet går det OK, det stod stilla på vågen förra veckan och i fredags lyxade jag och mannen med en semla men man måste få leva också. Men totalt har det gått ner en hel del på kort tid så jag kämpar vidare.
Jag tar den del av GI'andet som passar mig och lämnar den del som inte passar mig. Jag kommer inte att vara helt manisk och köpa sojamjöl om jag ska baka utan tänker mindre socker, pasta, mjukt bröd och mer grönsaker istället.

Lite bilder från det jag scrappat kommer här:
Nu är det dags att hoppa i träningskläderna
tjingeling