Skärgårdshelg

Vilken underbart skön helg vi har haft ute i skärgården. Toppen fint och varmt väder.
Vi åkte på fredag eftermiddag och kom tillbaka på söndag kväll. Nästan direkt vi klev i land i Lule igen så blev det värsta åskovädret. Men det drog förbi ganska snabbt och sedan var det fint väder igen.
Helgen har bestått av solning,bad, bast god mat och trevligt sällskap.

                                               

Jag fick även bota min hästrädsla lite eftersom det sprang 2 lösa hästar på ön. De var riktigt snälla och väldigt nyfikna så de var runt oss nästan hela tiden då det vankades mat eller då tälten skulle resas eller rivas.

Ännu en dag i scrappingens tecken

Usch idag e det kallt. +16 grader känns inte alls som sommar när det blåser o e kallt.

Idag har jag scrappat på min byrå som nu är fylld med mina scrapgrejer så jag slipper ha allt i en enda röra i en skokartong.  Det tog lite tid med jag e nöjd med resultatet!

                            
Byrån före                                              Byrån efter

ny Lo

Efter Aerobicen och innan det var dax att sussa kudden hann jag med en Lo till.

ny Lo

Scrapping dag!

Idag har jag varit på scrapträff. Det var jätte kul och jag lärde mej mycket nytt och fick en massa inspiration. Dessutom köpte jag en massa braiga saker.
Här är lite bilder från min scrap dag.

Börjar på inspirationsboken:
                                       
                                                                        Så här blev resultatet (Himla nöjd!)

Så här såg det ut där andra scrappare satt och jobbade. De hade mycket mer saker än jag!


Det fanns också en massa kul saker att köpa:Detta blev mina inköp för dagen:Jag gjorde också två nya Lo's i mitt nya album:

           


En riktigt rolig dag var det. Började vid 9 och slutade vid 15 tiden. Men nu kliar det i fingrarna att fortsätta här hemma. Fast först bär det av på ett Aerobic pass. Ska bli så skönt!

Semester Måndag

Dagen har mest bestått av vardagssysslor som t.ex. tvättning:
92648-9

Mina bromsar på bilen e det nått knas med så den är i delar nu på gården. Men jag har en expert så det blir säkert bra till slut.

92648-4

Jag har äntligen läst ut Änglar och Demoner nu.
bok
Tyckte inte alls att den var så himla bra. Tog mej mest igenom den för att jag hade börjat. Da Vinci koden var mycket bättre. Nu kan jag börja på Nobelstestamente som jag har velat länge.

Imorgon ska jag iväg på Scrapträff så väskan är packad nu. Det ska bli så himla kul! Vi skulle bli runt 15 pers.
92648-8

Igår satte vi äntligen in toaskåpet. Det blev så fint och så fick jag ordning i garderoben i sovrummet också som sett ut som ett kaos innan med handdukar och lakan intryckta. Nu e det sån ordning!:)
92648-7

Till sist en bild på min plantering på framsidan som blommar så fint. Men liljorna börjar vara överblommade nu. Igår kväll var det lite mörkare än det hade varit så vi fick tända lamporna. Det märks att hösten e på väg då. Men än är det 4 veckors semester kvar! Härligt!

92648-5

Gräsklippning

Nu har gräset blivit klippt igen. Det hade bara vuxit på några ställen så det gick ganska snabbt att klippa. Det har ju varit så tort så gräset är nästan dött på vissa ställen.
Nu har äntligen toaskåpet kommit på plats också så nu ska alla handdukar in där så det blir fint i garderoben och på toaletten!:)

Provar

Sommarälv
Börjar bloggen med en fin sommarbild tagen i början av Juli i norrland.