Bloggtorka!

Jag har haft lite bloggtorka på sista tiden men idag slog jag till med två inlägg.
I förra veckan var jag i skåne en sväng. Det var härligt att träffa alla igen. Jag hade pressat tidschema för att hinna med att träffa alla. Tyvärr hann jag ändå inte med alla.
Här kommer lite bilder från min tripp.

Pappas och Ullas ena katt är lite cool. Hon vägrar dricka vatten ur en skål hon vill ha färskt vatten. Antingen sitter hon och väntar på att någon ska sätta på kranen i köket eller så sitter hon i handfatet på toaletten. Blir hon less på att vänta tar hon sig en tupplur i handfatet.
image649

En dag var vi hos morfar och fikade. Han bjöd på massor av fika *puh* bland annat semla. Det var gott.
image650

I december var jag med i en swap där 25 personer skickade 25 paket med samma sak i till en person och hon delade sedan upp så att man fick tillbaka 25 olika paket. I december lade jag ut ett foto på hur min kalender såg ut med alla paket. Jag lovade några av er att jag skulle lägga ut ett foto på vad jag fått i paketen sen. Bättre sent än aldrig, här kommer en bild:
image651

I natt och idag har det snöat ganska mycket. Jag var ute och skottade vid 14 tiden innan solen gick ner och då hade det slutat snöa. Det har kommit ca 1 dm nysnö. Men det behövdes för vi har inte mycket snö alls. Under tiden jag skottade tänkte jag att när jag är klar ska jag gå in och hämta kameran och ta lite fina bilder på snön för det gnistrade så fint på tomten. Men helt plötsligt kom M som varit i garaget och mekat farande med skotern. Så här fin såg vår gräsmatta ut efter det:
image653

Här står nu pärlan parkerad.
image654

Ha en bra vecka!

Kommentarer
Postat av: anna g

Hoppas det är ok om jag länkar till din blogg.
Här hittar jag mkt inspiration! =)

2008-01-18 @ 19:06:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback