Snön lyser vit på taken...

Veckan har varit regnig, dimmig, och grå ända fram tills imorse. Då vaknade jag och såg att det hade snöat i natt. Det var vitt och vackert. Under förmiddagen kom solen också upp. Jag njöt när solen sken in på mig genom klassrumsfönstret när jag satt och läste för mina elever.

Under veckan som gått har jag känt mig trött och hängig. Jag har också fortsatt ont i halsen. Det är nått skumt, det onda vill inte gå över eller bryta ut helt och hållet. Jag har kurrerat mig med te och legat under en filt på kvällarna. Jag har försökt sova mycket så att det ska gå över. Bättre är det i alla fall.

I veckan hade jag sista kurskvällen i scrapbooking. Ska bli skönt att kunna ägna den tiden åt att scrappa själv istället. På lördag ska jag åka till Luleå och träffa mina goa klubbkompisar, surra och scrappa på scrappträff. Dessutom ska vi ha styrelsemöte i klubben. På lördag kväll har mannen i mitt liv lovat bjuda på middag som han lagat.

Idag opererades min farfar. Jag skulle så gärna vilja hos honom nu. Men tyvärr är  hela landet mellan oss. Jag tänker mycket på honom och undrar hur han har det. Jag hoppas att doktorerna har gjort ett bra jobb så att han blir frisk igen.

Idag var jag hos tandläkaren. Det gick fin fint, inga hål. Fick också en glad överraskning när jag skulle betala. Staten sponsrade med 300 kr för att jag är yngre än 30 år. Härligt!


Lite tankar från mig. Nu ser jag fram emot en skön helg.
Hoppas ni får en trevlig helg


Kommentarer
Postat av: Eivor / Ejja

Oj, vad segdragen krasslighet du har dragits med. Tänker på dig. Ga filten och te ikväll också så ses vi imorgon!KRAM

Postat av: Anna

Hoppas du piggnar i snart. Inget roligt med segdragna förkylningar. Håller tummarna för din farfar och hoppas allt går bra.

Ses i morgon vännen! Kram!

2008-11-14 @ 11:47:01
URL: http://novasmamma.blogg.se/
Postat av: Erica

Vad härligt med snö!

puss!

2008-11-14 @ 19:05:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback