Fullt upp

I veckan som gått har jag haft fullt upp. Utöver jobbet har det varit scrapkurs i tisdags. Det var näst sista gången med det här gänget. Nu till veckan som kommer ska jag ha "barnscrap" måndag och tisdag kväll.

I torsdags var vi och såg Luleå Hockeys match mot Djurgården. Tyvärr förlorade Luleå med 4-5 men det var roligt att kolla på matchen i alla fall. I fredags efter jobbet var det stor afterwork i Luleå för alla anställda inom koncernen. Vi var nog runt 200 personer på stället plus att det var annat "vanligt" folk också. Vi hade riktigt roligt jag och mina jobbarkompisar.
I lördags tog vi det lugnt här hemma och städade, tvättade, fixade och donade. På kvällen blev vi bjudna på middag och film hos våra goda vänner i Råneå. Det var trevligt. Synd bara att jag alltid är så trött när jag ser film. I dag (söndag) har vi varit hemma under förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Sedan åkte vi till Luleå och simmade och handlade, är nyss hemkomna.

Under veckan som kommer har eleverna höstlov. Vi jobbar måndag och tisdag och ska då till Luleå på kompetensutveckling. På onsdag-fredag är jag ledig. Sååå skönt! Min syrra kommer upp och hälsar på mig. Hon kommer på onsdag kväll, jag längtar!

Hoppas ni får en fin vecka!


Kommentarer
Postat av: Hoppetossa

Stämpelbodens DT var här å spanade!

Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...

http://stampelbodens.blogg.se/

Kram Mariante

2008-10-28 @ 17:47:44
URL: http://hoppetossadesign.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback