Min årskrönika 2008

December 2008  vi firar jul i Skåne och nyår hos U och E. Klubben har julpyssel i Luleå. Jag tillverkar då en massa julkort. Jag njuter av att det är så mysigt med tända ljus och julpynt hemma. Jag är med i två swapp-adventskalendrar och får öppna två paket varje dag hela december. Vi har julfest på jobbet.


November 2008 Jag är sjuk nästan hela månaden. Är förkyld och hängig i två veckor blir sedan frisk i en vecka och är därefter förkyld igen. Var hos tandläkaren = inga hål. Klubben har scrapträff i Luleå. Syrran var på besök hos oss i början av månaden, mycket trevligt.


Oktober 2008 Jag håller en scrapkurs för nybörjare i 5 veckor. Under höstlovet har jag även en kurs i scrapbooking för barn. Jobbet har afterwork i Luleå. Vi är några stycken från klubben som åker ner till Ö-vik på en stor scrapträff med 80 deltagare. Jag och E bor på hotell.


September 2008 Jag jobbar som en galning på nya jobbet. Men upptäcker snart att det inte bara går att jobba utan man måste faktiskt ta rast också.  Hösten är här och det är fina färger ute. Klubben har en scrapträff i Luleå som var riktigt lyckad. Jag hade mycket inspiration och fick massor gjort. Åker på Halsfluss och är hemma från jobbet en vecka.

Jag vann månadens utmaning i klubben. Vi plockar lingon och kokar sylt och lingondricka. Det blir inga blåbär för det var dåligt med sådana i skogen.


Augusti 2008 Börjar det nya jobbet och åker på kickoff i Överkalix med nya jobbet.

Blir grymt besviken och nedstämd i slutet av månaden men kommer snart på bättre humör igen. Vi åker till Bjuröklubb och Seskarö. Jag och E har en scrapkväll.

Vi plockar hjortron. Jag scrappar för Scrappizbloggen. Det handlar om komplementfärger och triangelfärger. Pappa och U är uppe och hälsar på i början av månaden.


Juli 2008 Vi är på bröllop i Skellefteå. Bloggen blir 2 år gammal. Vi åker ut med båten några gånger. Vi åker på en semestertripp till Sveg-Sveriges högsta vattenfall-Sala-Åland.


Juni 2008 Jag och E ser Sex and the city - the movie. Jag medverkar på Kalixdagen och visar upp scrapbooking. Vi firar midsommar i Saltströmmen, Norge. Jag jobbar extra på den nya jobbet. Jag slutar på mitt gamla jobb och blir avtackad. Det är med blandade känslor jag lämnar det gamla jobbet för att testa mina vingar på annat håll.

Mannen renoverar båten och vi sjösätter den. Vi tältar vid Skagsudde på nationaldagen. Jag plockar poäng i två kurser på universitetet. (Teknik i skolan 15 hp, och Fritidsvetenskap 30 hp). Jag planterar blommor i trädgården och första (och enda?) värmeböjan för sommaren kommer.


Maj 2008 Omorganisering i Scrapvrån. Jag säger upp min från mitt gamla jobb. Min far fyller 60 år och jag ger honom ett album som jag gjort. Jag åker ner till Skåne och överraskar honom. Han bjuds på lyxig middag på ett slott av mig och min syster. Jag besöker systern i Lund.


April 2008 Jag fyller 28 år. Jag har vårkänslor och snön smälter bort. Jag är med på en cybercrop. Jag är med och arrangerar norrbottens första pysselmässa i Luleå. Den blir en succé. Jag får uppleva renräkning för första gången i mitt liv.


Mars 2008 Påskhelgen firar vi i Arvidsjaur med några kompisar. Grabbarna kör skoter och vi tjejer går på SPA och promenerar i vinterlandskapet.  Mannen byter jobb och vi har avskedsfest för hans gamla kollegor. Jag scrappar en del och håller i en workshop för nybörjare på ett café i stan. Solen är tillbaka och jag njuter av solljuset!


Februari 2008 Jag och E ser Marie Picasso på Kulturens hus i Luleå. Jag scrappar en del och är även förkyld denna månad. I Piteå anordnas en stor scrapträff och vi är några från klubben som åker dit. Det blir en mycket lyckad helg!


Januari 2008 Jag åker på besök till Skåne i början av året. Det är flera cypercropar på nätet som jag är med i. Jag vinner papper i en av utmaningarna.


Jag jobbar halvtid och pluggar heltid hela våren.


Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken fin blogg :) Önskar jag hade tålamod att scrappa, blir så sugen av att se allt fint du gjort :) Ha en bra dag...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback